Mi az a 7 “randigyilkos” sminkhiba, ami elronthatja a találkozódat?

Ha a megfelelő pasival randizol, akkor nem az fog számítani, hogy milyen szép sminkben mész a randira. Viszont van pár olyan dolog, amitől a pasik is megriadnak, ezért ezeket érdemes elkerülni, ha randizol.

 

  1.  Randigyilkos: Rúzsos fog

Nincs sok olyan smink katasztrófa, amitől grimaszra rándul az arcunk, de szerintem megegyezhetünk, hogy a rúzsos fog mindenkinek a rémálma. Ezt, azt hiszem, nem szükséges szemléltetnem képpel, a nyugalom megőrzése érdekében.

Hogyan kerüld ki: Épp csak annyi rúzst tegyél fel, ami egy kis színt ad az ajkaidnak és kicsit formál. A randikon jobb a természetes száj.

 

  1. Randigyilkos: Túl sok alapozó

Ha az arcod hozzáér valamihez és nagy lenyomatot hagysz magad után, akkor túl sok alapozót tettél fel. A pasik nem sok mindent tudnak kiszúrni, ha sminkről van szó, de egy valamit egyből meglátnak: Ha valamiből TÚL SOK van.

Azon felül, hogy úgy nézel ki, mint egy frissen vakolt fal, a pasikat kiveri a víz, ha hozzá kell érniük az arcodhoz, mert attól félnek, mindenük alapozós lesz.

  1. Randigyilkos: Nincs jól eldolgozva az alapozód

Rossz színválasztás, vagy az állcsonton való nem megfelelő eldolgozástól úgy tűnhet, hogy maszk van az arcodon. Képzeld el, hogy életed leendő párja épp vágyakozó szemekkel nézi csodás hajfürtjeidet, te flörtölésként kicsit oldalra biccented a fejed, hogy egy szexi hajdobást eszközölj, és ÁÁÁÁÁÁ!!! Ott virít egy nagy barna csík az állkapcsod oldalán. Reméljük, hogy a pasit teljesen megbabonázta a hajad és csőlátó lett…

 

  1. Randigyilkos: Túl sok smink úgy általában

A pasik nagy félelme, hogy a nő nem szép smink nélkül. Másrészt pedig, hogy nincs önbizalma természetes valójában és/vagy túl erősen próbálkozik. A pasik szeretik azokat a nőket, akiknek van önbizalma és természetes sminkben mennek randira. Legalábbis egy nagy piros pont lesz a természetes megjelenésed, ezt garantálom, hacsak nem a „kihaénnempávaficsúr”-ral randizol, neki mindegy, mert ő saját magával nincs rendben.

 

  1. Randigyilkos: Seprű Szempilla

Manapság annyira divatos a műszempilla, hogy szinte már észre sem vesszük, (főleg, aki mindig tölteti a pilláit) hogy mikor elég. Nagyon könnyen túlzásba lehet esni. Akár magatoknak tesztek fel sima műszempillát, akár 3D pillákat rakattok fel, nagyon vigyázzatok, hogy ne hassanak túl természetellenesnek, mert nagy kikerekedett, ijedt szemekkel fogod magad szembe találni.

 

  1. Randigyilkos: Ijesztő Szemöldök

Amióta az Instagram szemöldök divat lett, ezt az őrületet nem lehet leállítani és a szörnyűbbnél is borzalmasabb szemöldökök láttak napvilágot. A szemöldök valamiért mindig célkeresztben volt a divatszakmában. Egyszer a zero szemöldök, aztán szuper vékony, máskor nagyon íves, majd az egyenes – tök logikus – (ironikus fej) aztán dús és vastag a divat. Szerencsétlen nők alig győzték szőrteleníteni a szemöldök csontjukat, most meg próbálják visszanöveszteni a szemöldöküket. Ne ess áldozatul a divatnak. Az mindig változik, a stílus örök. Elcsépelt, de igaz.

 

 

  1. Randigyilkos: A Napnál is vakítóbb highlight

Ó, az a hírhedt highlight… Vakító, fényes, csillogó… de randira csak visszafogottan való. Próbáld ki ezt: Az ujjaddal vidd fel a highlightert, de csakis az arccsontod legmagasabb pontjára a külső szemzugod és a halántékod között vékony vonalban. Egy kis ecsettel tehetsz még egy keveset a szokásos helyekre, szemöldök alá, belső szemzug, száj felső része.

Highlight = világos színű fényes szemhéj vagy arc púder/krém rendszerint ezüstös vagy aranyos csillogással, de vannak színes változatok is.

 

+1. Ami belül, az kívül

Ez nem igazán sminkhiba, inkább lelki, de a megjelenésedre nagyon rányomja a bélyegét. Ha rossz kedved van, nem vagy jó passzban, akkor inkább tedd át a randit másik napra. Nem jó lehangoltan randizni, mert az az arcodra, testbeszédedre is kiül és elronthat mindent, mert a férfi félreértelmezheti a jeleket. Ha nem akarod átrakni másik időpontra, akkor pedig nagyon gyorsan szedd össze magad csajszi, dobj fel egy szolid sminket, a kedvenc ruhádat, ami tudod, hogy sosem hagy cserben és indulhat az este!

 

Szerző: Szabó Melinda- vegán profi sminkes

 

Címkék:

©2020 Vega Randi - PÁRTALÁLÓ TÁRSKERESŐ BLOG -vegánoknak, vegetáriánusoknak és érdeklődőknek - Minden jog fenntartva.

Kapcsolat

Ha kérdésed lenne az oldalunkkal kapcsolatban, keress minket nyugodtan!

Folyamatban...

Lépj be!

vagy    

Elfelejtetted a részleteket?

Create Account