Ma egy olyan témáról szeretnék nektek írni, ami segíthet abban, hogy a legjobb formátokat hozzátok az első randin.

 

Valljuk be őszintén mindannyian izgalommal várjuk az első találkozást, és gondolatban már 100-szor elképzeljük, hogy milyen lesz. Legalábbis mi nők biztosan. Szeretünk tervezgetni, és mindenre felkészülni.
5-5 fontos dolgot gyűjtöttem össze, amivel a nők és persze a férfiak is szuper formába hozhatják magukat.
Hölgyeim! Most az egyszer engedjük előre a férfiakat, mert fele annyi türelmük van egy szépségápolási cikket végigolvasni, mint nekünk nőknek. ?

1. Ha egy nő először találkozik egy férfival, akkor egy dolgot garantáltan megnéz! Nem tudunk ellenállni az ápolt kezeknek. Szóval az első fontos tanácsom az, hogy tiszta ápolt kezekkel, és körmökkel(!) készülj fel az első találkára.

2. A következő dolog, ami szintén elég szembetűnő, és nehéz nem megnézni egy férfin, az a szakáll. Nem mondom, hogy nem szexi a borosta mert az, de ha elhanyagolt, akkor inkább kiábrándító, mintsem sármos.

3. Ha már előtte beszélgettél a kiválasztott hölggyel, márpedig feltételezem, hogy így történt, akkor figyelj nagyon minden mondatára, mert egy egy visszamondott gondolattal leveheted a lábáról! Mindenki szereti a figyelmes férfiakat.

4. A 3. ponthoz kapcsolódóan van még egy tanácsom. Ne ess túlzásokba! Figyelj rá, de ne gondolja a hölgyike, hogy egy pszichopata vagy, aki mindent tud róla. ?

5. Utolsó tipp, pedig légy önmagad és nevettesd meg. Ha betartod az itt leírtakat, akkor remegve fogja várni, hogy elhívd a következő randira!

+1 Előre tisztázzátok le, hogy mikor és hova mentek, és esetleg azt is, hogy ki fizet. A vegán/vega nőkre jellemző, hogy öntudatosak, és nem ragaszkodnak a hagyományokhoz, miszerint egy férfinak kötelező fizetni. Legalábbis én eddig csak ilyen vegán/vega hölgyekkel találkoztam. Úgyhogy mielőtt meglenne az első veszekedésetek, beszéljétek meg. Persze udvariasan felajánlhatod a számla kiérkezte előtt, hogy meghívod Őt.

Sok sikert és kellemes időtöltést az első randevúhoz!

 

Üdv,
Alida
Vega Randi szépségtanácsadó
http://alidarita.blog.hu/

Címkék:

©2020 Vega Randi - PÁRTALÁLÓ TÁRSKERESŐ BLOG -vegánoknak, vegetáriánusoknak és érdeklődőknek - Minden jog fenntartva.

Kapcsolat

Ha kérdésed lenne az oldalunkkal kapcsolatban, keress minket nyugodtan!

Folyamatban...

Lépj be!

vagy    

Elfelejtetted a részleteket?

Create Account