Az első randevú előtt a hölgyeknek talán még fontosabb, hogy testileg és lelkileg is rá tudjanak hangolódni erre az izgalmas eseményre.

1. Első tanácsom: NYUGI! Mi nők hajlamosak vagyunk túlgondolni a dolgokat és kellőképpen rá stresszelni a legapróbb eseményre is. Ilyenkor természetesen a stressz hatására előjönnek a “naná, hogy ma jött ki egy” ragyák az arcunkra. A máskor kordában tartható hajkoronád is megzabolázhatatlanná válik. Ismerős? 🙂 Szóval csak nyugi, és hangolódj.

 

2. Tarthatsz a randi előtt egy ” én időm” napot, vagy félnapot, hogy ne csak a tested, hanem a lelked is helyrerázódjon. Minden jöhet: gyertyafényes aroma fürdő, arc,- és hajpakolás, manikűr, pedikűr…

 

3. Kezdj el időben készülni a randi napján. Tudom, hogy úri dolog késni, mert felkorbácsolja a kíváncsiságot, de elég kellemetlen helyzetbe hozhatod az úriembert ha az étteremben egyedül üldögél rád várva. Tiszteld meg azzal, hogy pontos vagy.

 

4. Felejts el minden kirívó dolgot. A vörös szín szexi, de szerintem hagyd a későbbi alkalmakra. Ne lődd el az összes kártyád! Maradj természetes, és legfőképp ne akarj másnak látszani mint, ami vagy.

 

5. Hagyd szóhoz jutni. Szerintem minden nő szeret beszélni, de hidd el hallgatni sokszor kincs. Tudj meg róla minél többet, és kérdezz vissza. Ez természetesen az urakra is érvényes. Senki sem szeret egy vihogó, bólogató kutyával beszélgetni. Gondolom értitek, hogy mire célzok.

 

+1 tanács A mai kor sajnos azzal jár, hogy non-stop online vagyunk. A férfiakra is igaz, bár a nők jobban szeretnek csacsogni és minden friss pletyit tudni, így az online jelenlét náluk erősebb. Viszont ha nem vártok életbevágó hívást, akkor némítsátok le a telefonotokat, és koncentráljatok egymásra!
Sok sikert és kellemes időtöltést az első randevúhoz!
Üdv,
Vega Randi szépségtanácsadó
Címkék:

©2020 Vega Randi - PÁRTALÁLÓ TÁRSKERESŐ BLOG -vegánoknak, vegetáriánusoknak és érdeklődőknek - Minden jog fenntartva.

Kapcsolat

Ha kérdésed lenne az oldalunkkal kapcsolatban, keress minket nyugodtan!

Folyamatban...

Lépj be!

vagy    

Elfelejtetted a részleteket?

Create Account