Mi csábító a nők számára az adatlapon? – bemutatkozó szöveg statisztika

 

Egy TÁRSKERESŐ OLDAL felmérése szerint a nők számára a férfiak profilja akkor volt a legmegnyerőbb, ha a vicces mellett szerepelt benne a 180 centi magas kifejezés, illetve valahova a szövegbe beleírták a család, a kutya, a vacsora, a szakáll, az utazás, a párkapcsolat, valamint az edzőterem, a zene és az autó szavakat. Persze, mindez nem azt jelenti, hogy akkor is szerepelnie kell a fentebb említett kifejezéseknek, ha nem igazak, vagy nagyon távol állnak valakitől. Csupán azt, hogy, ha valóban jellemzőek az illetőre, akkor nem érdemes őket kihagyni.

Máris kaptál néhány bemutatkozó kulcsszót a kezedbe!

A társkereső oldal randiszakértője elmondta, hogy nem szabad félni egyéni tulajdonságokat, kedvenc ételeket, filmeket sem megemlíteni, hiszen ezek, illetve a fenti szavak nemcsak szimpatikussá tesznek a hasonló érdeklődési körű párkeresők számára, hanem még beszélgetés indítóként is szolgálhatnak.

 

Milyen minőségeket keresnek a nők?

Egy másik online társkerső oldal kutatásából az is kiderült, hogy pontosan mik azok a szavak, amik olvastán nagyobb eséllyel üzennek a nők a férfiakra. Itt olyan jelzőkre kell gondolnunk, amik alapján a férfiak személyisége mutatkozik meg az olvasó számára.

A hölgyek leginkább az ambiciózus szót szeretnék látni a férfiak profiljában, a második helyre a figyelmes került.

Ezt követte a kedves, a keményen dolgozó és a megfontolt. Ezek mellett a kreatív, a racionális és a spontán is felkerült a listájukra.

 

Valamelyik igaz Rád? Akkor ne habozz majd használni!

Ha úgy érzed “ez nem Te vagy”, akkor ragadd meg a Rád jellemző legfontosabb minőségeket és oszd meg az adatlapodon.

Címkék:

©2020 Vega Randi - PÁRTALÁLÓ TÁRSKERESŐ BLOG -vegánoknak, vegetáriánusoknak és érdeklődőknek - Minden jog fenntartva.

Kapcsolat

Ha kérdésed lenne az oldalunkkal kapcsolatban, keress minket nyugodtan!

Folyamatban...

Lépj be!

vagy    

Elfelejtetted a részleteket?

Create Account