A Vega Randi programjait azért szervezzük, hogy az adatlapok és profil képek mögé tekintve, benyomást szerezhessetek egymásról élőben is.

Fontosnak tartjuk ezeket a találkozásokat, ezért többféle módon, változatos időpontokban és helyszíneken kínálunk rá lehetőséget.

Csak Nektek-VR tagoknak

Minden eseményünk Vega Randi regisztráltaknak szól (amennyiben nem jelezzük, hogy “nyitott”), így biztosak lehettek benne, hogy a jelenlévők mindannyian párkeresők.

Válogathattok a direkt találkozások (pl rapid randik),

kisebb létszámú programok (pl önismereti workshopok, főzőrandik)

és a kötetlenebb, nagyobb létszámú programok (pl: kulturális megmozdulások, zenés-táncos estek, piknikek) között.

 

 

 

Korcsoportok szerinti randi-programok

A kisebb létszámú programokra az esetek döntő többségében korcsoportok szerint jelentkezhettek. Ezzel szeretnénk elkerülni, hogy nagyon nagy korkülönbség legyen a jelenlévők között. A korcsoport meghatározásnál figyelembe vesszük a program jellegét is és az oldalunk regisztráltak életkorát.

Vega Randi élő ismerkedő programot jelenleg főként a 18-45 éves korosztály számára szervezünk. Minden eseményünk mellett feltüntetjük, hogy mely életkor sávba tartozók tudnak jelentkezni. Amennyiben a programokra jelentkezők száma nem éri el a jelzett minimumot, úgy az esemény elmarad.

Egyes eseményeknél, amelyek nem célzottan párkereső alkalmak, nem használunk korcsoport szerinti megkötést!

 

 

Címkék:

©2019 Vega Randi - PÁRTALÁLÓ TÁRSKERESŐ -társkeresés vegánoknak, vegetáriánusoknak és érdeklődőknek - Minden jog fenntartva.

Kapcsolat

Ha kérdésed lenne az oldalunkkal kapcsolatban, keress minket nyugodtan!

Folyamatban...

Lépj be!

vagy    

Elfelejtetted a részleteket?

Create Account