Gyakran ismételt kérdések

 

Megadhatom-e a valódi nevemet felhasználónévként a regisztrációkor?

Az ÁSZF-ben is olvashatod, hogy teljes nevedet nem használhatod az oldalunkon. Mindenféle nem sértő és nem obszcén becenév, fantázianév, keresztnév megengedett.

Mennyi idő alatt kap jóváhagyást a profilom?

Amennyiben feltöltötted a profil képedet és kitöltötted a kötelezően megadandó adatokat, illetve mindent szabályosnak találtunk, beleértve a felhasználóneved és a Vega Randi oldalon megjelenő neved, 1-2 munkanapon belül jóvá hagyjuk a regisztrációdat. A gyakorlatban ez akár azonnal vagy pár óra belül is megtörténhet.

Regisztráció után meg tudom változtatni a felhasználónevemet?

Sajnos, nem. Nagyon indokolt esetben tudunk ezen változtatni (pl. ha emiatt nem tudjuk jóváhagyni a profilodat). Kérünk, írj egy e-mailt az info@vegarandi.hu-ra, ha szeretnél rajta változtatni, és írd meg, hogy miért.

Miért nem ingyenes minden funkció használata?

Nagyon sok időt és munkát fektetünk abba, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk Nektek. Az oldal fenntartása és folyamatos tartalmi és technikai fejlesztése érdekében is szükséges tagdíjakat szednünk.

Milyen módon fizethetem ki a tagsági díjat?

Több fizetési mód közül választhattok. Bankkártyás fizetéssel, átutalással fizethettek. Ha nincs számlátok, lehetőség van Barion pénztárca nyitásra is, így készpénz befizetés után tudtok nekünk utalni.

Le tudom-e cserélni a regisztrációs e-mail címemet?

Igen, adhatsz meg másik e-mail címet, ha időközben megváltozik. A ‘Beállítások’ menüpont alatt tudod megtenni.

Hogyan tudom megváltoztatni a jelszavamat?

Felhasználói fiókodban, Felhasználói fiók kezelése/ Új jelszó/ Jelszó létrehozása gombbal.

Milyen fotókat tölthetek fel a profilomra?

Csak olyan képeket, amik Téged ábrázolnak és amik jogtiszták, azaz nem védi őket szerzői jog. Profilképként olyan arcképet tölts fel, amin jól felismerhető vagy. Nem megengedettek a meztelen fotók.

Mi történik, ha lejár az előfizetésem?

Egy email értesítést kapsz, amiben jelezzük, hogy lejárt az előfizetésed. A linkre kattintva be tudod fizetni a következő havi összeget. Ha nem szeretnéd meghosszabbítani az előfizetésed, nem kell semmit se tenned, ebben az esetben automatikusan az ingyenes csomagba kerülsz át, azaz a profilod elérhető lesz mások számára, de nem fogsz tudni kapcsolatba lépni velük.

Fel tudom IDEIGLENESEN függeszteni a profilomat?

A profilod megtekinthetőségét be tudod állítani a ‘Beállítások’ menü ‘Profil megtekinthetősége / felfüggesztése’ almenüpontja alatt. Itt IDEIGLENESEN elrejtheted magad a tagok listájából, a keresési találatokból és profilod megtekinthetőségét is letilthatod. Mindhárm beállítást javasoljuk, ha fel szeretnéd függeszteni a profilod. A profilod így nem törlődik, bármikor visszacsatlakozhatsz a társkeresők közé. (Az előfizetési csomagokra ez a beállítás nincs kihatással.)

Hogyan törlöm VÉGLEGESEN a profilomat? 

A profilodat VÉGLEGESEN a ‘Beállítások’ menü ‘Fiók törlése’ almenüjében tudod törölni.

©2019 Vega Randi - PÁRTALÁLÓ TÁRSKERESŐ -társkeresés vegánoknak, vegetáriánusoknak és érdeklődőknek - Minden jog fenntartva.

Kapcsolat

Ha kérdésed lenne az oldalunkkal kapcsolatban, keress minket nyugodtan!

Folyamatban...

Lépj be!

vagy    

Elfelejtetted a részleteket?

Create Account