Felmérés készült arról, hogy vajon megcsalásnak számít-e, ha valaki párkapcsolatban van, mégis különböző társkereső oldalakon randiprofilt készít magának. A kérdések kitértek egyéb szituációkra is. Szerintetek mi az ami túlmegy a határon?

Már egy vacsora is több a soknál?

Mielőtt online vizekre eveznénk, nézzünk egy másik példát. Mi a helyzet akkor a párkapcsolatban élők szerint, ha valaki ebédre, vacsorára hív el s közben még tetszik is az illető?

A megkérdezett nők 62%-a szerint a mikromegcsalás kategóriájába tartozik az, ha a partnerük egy számára vonzó személlyel vacsorázik együtt kettesben. Súlyosbító tényező lehet, ha a férfi hívja el a hölgyet csupán azért, mert megtetszett neki.

A férfiak kissé engedékenyebbek, csak 43%-uk gondolta úgy, hogy nem fér bele a hűségbe, ha párjuk egy jóképű idegennel étkezik együtt.

Online randizás, csetelés

Sokakkal előfordult, hogy felregisztrált egy társkeresőre, majd nem törölte le magát onnan, viszont semmilyen figyelme nincs a témán, azaz nem ír leveleket, nem csetel, egyáltalán nem jár fel az oldalra.

Azonban vannak olyanok is, akik némi extra izgalom reményében folytatján az online “randizást” és aktív életet élnek társkeresőkön, miközben már párkapcsolatban élnek.

A felmérés alanyait kérdezve eltérő vélemények lettek, amikor arról kérdezték őket, hogy enyhe hűtlenségnek számít-e az, ha valaki komoly párkapcsolatban élőként is aktív randiprofilt tart fent. A nők 83%-a szerint egyértelműen igen. Őket érzékenyebben érinti a téma és 100-ból csak 17 hölgy tartja úgy, hogy ez még “belefér”.

A férfiak ismét lazábban kezelték a kérdéskört. Csak 68% gondolta úgy, hogy kapcsolatban mindenki törölje magát a társkeresőkről.

Címkék:

©2020 Vega Randi - PÁRTALÁLÓ TÁRSKERESŐ BLOG -vegánoknak, vegetáriánusoknak és érdeklődőknek - Minden jog fenntartva.

Kapcsolat

Ha kérdésed lenne az oldalunkkal kapcsolatban, keress minket nyugodtan!

Folyamatban...

Lépj be!

vagy    

Elfelejtetted a részleteket?

Create Account