Jeffrey T. Hancock, a Cornell Egyetem docense, és Nicole B. Ellison, a Michigani Egyetem docense online randizókat interjúvolt, illetve vizsgálta a netes profiljukat.

Tudod miben ferdítettek a nők és miben a férfiak?

Lehet egy kicsit könnyebb?

Hát persze, hogy az a fránya testsúly volt az egyik gyenge pont a nőknél. Akik megadtak kg-ot az adatlapjukon, azok átlagosan körülbelül 3,8 kg-mal mondták könnyebbnek magukat.


A férfiak is szívesen faragtak 1 kg-ot a súlyukból, azonban ők inkább a magasságukhoz adtak hozzá 1-1,5 cm-et.

No és lehet egy kicsit magasabb?

Elenyészőnek tűnhet a különbség, hogy valaki 174 vagy 175 cm, de a 179 és a 180 cm között “érzésben” nagyobb a különbség, mint egy centi.
Míg a nőkről eltrejedt az a nézet, hogy szeretik fiatalítani magukat, a tanulmány ezt nem támasztotta alá. Csupán a fotók használatánál merült fel 1-1,5 év tagadás, mert annyival régebbi képeket tettek fel a nők a profiljukra. Ez persze betudható annak is, hogy nem volt frissebb képük.

Távolság

Aki hazudik, jellemzően nem egyes szám első személyben fogalmaz, hogy ezzel pszichológiai távolságot teremtsen a mondandójától, hiszen mégiscsak bűntudata van miatta.

Nem hiszem, nem tudom, nem akarom, soha…

A füllentők több tagadószót használnak, gyakran fordul elő bemutatkozásukban a nem és a soha.

Inkább pozitívan

Nem használnak negatív érzelmekre, érzésekre, tulajdonságokra vonatkozó szavakat, mint például “szomorú” “féltékeny”…stb

Csak a lényeget?

Aki füllent az jellemzően vagy nagyon sokat beszél, már-már túlkompenzál, vagy kurtán fogalmaz, hogy minél kisebb legyen az esélye annak, hogy rajtakapják.

Szerintünk csak őszintén!

Mi vegarandisok azt javasoljuk, hogy maradj hű önmagadhoz és légy őszinte a profilodon és az életben egyaránt.

Akár arról van szó, hogy mi kerül a tányérodra, akár a magasságod, a korod vagy a súlyod a téma, mindig célravezetőbb az igazmondás.

A hazugság falakat húz két ember közé és előbb- utóbb mindenkinek érdemes belátnia, hogy nem érdemes füllentésekkel nyitni egy lehetőségekkel teli kapcsolatot.

Turbózd fel az adatlapodat most! Hidd el, hogy a valóságnál nincs szebb 🙂

 

 

Címkék:

©2020 Vega Randi - PÁRTALÁLÓ TÁRSKERESŐ BLOG -vegánoknak, vegetáriánusoknak és érdeklődőknek - Minden jog fenntartva.

Kapcsolat

Ha kérdésed lenne az oldalunkkal kapcsolatban, keress minket nyugodtan!

Folyamatban...

Lépj be!

vagy    

Elfelejtetted a részleteket?

Create Account