Már nincs olyan meleg, hogy csorogjon rólatok a víz és napszúrást kapjatok, mint nyáron és persze a mínuszok sem fenyegetnek. Menjetek a természetbe most! A tipikus őszi randi program a KIRÁNDULÁS. Na de nem akármilyen. Egy szimpla séta az erdőben még senkit nem vett le a lábáról. Vigyél egy kis csavart és romantikát a programba.

A helyszín

Magyarország csodálatos tájai közül szinte mindegy is, hogy melyiket választod.

Budapestieknek kézenfekvő lehet a Szabadság-hegy, János-hegy, Normafa.

Érdemes meglátogatni a Pilist és túrázni egyet a Föld szívéhez, Dobogókőhöz.

A Rám- szakadék, a Rám-hegy tömbjébe vágódó Három-forrás-völgy különösen szép helyek.

Vagy éppen a legendák szurdoka, a Pilis egyik legvadregényesebb, kanyonszerű szurdoka, a Holdvilág- árok szintén izgalmas helyszín lehet egy őszi kirándulós randihoz.

 

Mit vigyél magaddal

Egy hátizsák mindeképp kelleni fog, ami elrejteni a romantikus apróságokat.

  1. tipp Vigyél magaddal pokrócot, hogy bármikor elfáradtok, tarthassatok egy kis pihenőt.
  2. tipp Egy termosznyi forró italt és harapnivalónak egy kis édes vagy sós süteményt is tegyél be. Jól fog esni. Egy alkalommal a Makkos Mária templom melletti tisztáson 2 kristálypoharat és egy üveg bio szőlőlevet kapott elő a hátizsákjából a partnerem. Nagyon kellemes meglepetés volt. Ne becsüld le ezeknek az erejét 🙂
  3. tipp Ha szeretitek az irodalmat, akkor pihenésképp felolvashattok egymásnak random felcsapva 1-1 idézetes vagy verses könyvet. Ha egyébként nem vagy nagy versolvasó akkor is nagyon jól sülhet el a természet lágy ölén költők által már tökéletesen megfogalmazott szerelmes gondolatokat suttogni a másiknak. Ezt persze csak akkor, ha már van köztetek érzelmi szál.
  4. tipp  Írjál néhány papírdarabra kedves üzeneteket, amiket rejts el az odafelé vezető úton. Aranyos játék lehet a randi partnernek ezek megkeresése visszafelé jövet.
  5. tipp Hideg-meleg játék. Vegyél valami apróságot a partnerednek és dugd el egy levél alá, fa tövébe. Ezután meg kell keresnie…Te közben navigálhatod a jól bevált “hideg-langyos-meleg” felkiálltásokkal.

Szerző: Kriszta

Címkék:

©2020 Vega Randi - PÁRTALÁLÓ TÁRSKERESŐ BLOG -vegánoknak, vegetáriánusoknak és érdeklődőknek - Minden jog fenntartva.

Kapcsolat

Ha kérdésed lenne az oldalunkkal kapcsolatban, keress minket nyugodtan!

Folyamatban...

Lépj be!

vagy    

Elfelejtetted a részleteket?

Create Account