Készüljünk együtt a Valentin napi Vega Randi megnyitóra!

-Melinda tippjei-

 

Tuti sminktippek Valentin napra, ha szeretnél ellenállhatatlanul gyönyörű lenni. Természetesen az év többi napján is bevetheted a tanácsaimat. A videó segítségével most még könnyebben tudod elkészíteni ezt a remek randi sminket.

Amire szükséged lesz:

–          Bőrtípusodhoz illő hidratálókrém

–          Bőrszínedhez és bőrtípusodhoz igazodó alapozó

–          Korrektor

–          Pirosító

–          Bronzer vagy matt barna szemhéjpúder

–          Világos szemhéjpúder

–          Fekete vízálló szemceruza vagy jól pigmentált fekete szemhéjpúder

–          Átlátszó vagy bőrszínedhez igazodó púder

–          Tetszőleges színű rúzs

–          Szempillaspirál

 

A videóban szemléltetem, hogyan készítsd el, alább pedig a lépéseket olvashatod.

 

 1. Masszírozd arcbőrödbe a hidratáló krémet, várj egy picit, amíg felszívódik.

 

 1. Oszlasd el egyenletesen az alapozót az arcbőrödön, figyelj az állvonalra, és a hajtőre is. Használd a kezedet, egy tömött fejű ecsetet vagy egy szivacsot. Fontos, hogy ne masszírozgasd az alapozót, hanem terítsd el. Nem kell sokáig pacsmagolni vele, amikor fent van, akkor tapogató mozdulatokkal egyengesd el. Amikor már egyenletes, akkor kész vagy, ne piszkáld tovább. Ugyan ez igaz a bronzerre, pirosítóra, szemhéjpúderre is! Azért emelem ezt ki, mert ez az egyik leggyakoribb sminkbaki amivel találkozok a tanácsadásaim során.

 

 1. Jöhet az 1-2 árnyalattal világosabb korrektor: szemek alá háromszög vonalban, ici-picit tehetsz a szemöldökök fölé, a két szemöldök közé és az álladra, valamint a szád fölé. A szemeidre is tegyél, mert most nem rakunk fel szemhéjpúdert, csak sima púderrel fixáljuk a korrektorral egységesített mozgó szemhéjak színét.

 

 1. Az egész arcodat púderezd le egy nagyfejű puha ecsettel vagy egy enyhén nedves szivaccsal, amiről letapogatod a felesleges púdert. Ha könnyen átfényesedik az arcod napközben, akkor rakhatsz kicsit több púdert.

 

 1. A szemöldökeidet a hajszínedhez igazodó (pl barna) szemhéjpúderrel igazítsd ki, de csak a lyukakat töltsd ki! És sose bentről kifelé kezd festeni a szemöldököd! Hanem a legmagasabb csúcstól befelé és kifelé.

 

 1. Tegyél egy kevés bronzert egy közepes fejű ecsettel vagy szivaccsal pontosan a járomcsontod alá, de ne érjen bentebb, mint a szemöldök csontod külső sarka.

 

 1. Az almácskákra jöhet egy kevés pirosító. Ami maradt az ecseten eloszlathatod a szemhéjadon és felfelé a halántékodra.

 

 1. Világos szemhéjpúderrel ragyogóvá és tágabbá teheted a tekinteted. Ha távol ülő szemeid vannak, ezt NE alkalmazd! A szemöldököd csúcsa alá is tehetsz egy keveset a világos púderből.

 

 1. Fekete vízálló szemceruzával vagy akár egy kitűnően pigmentált fekete szemhéjpúderrel, vékony ferde ecsettel emeld ki a szempilla vonalad. Ez nem tusvonal! Csak egy kicsit satírozz a szempillák tövébe, így dúsabb hatást érsz el.

 

 1. Szempillaspirál! ne sajnáld, hadd látszódjanak az igéző szemeket körül ölelő szempillák alul és felül is!

 

 1. És végül egy tetszőlegesen választott rúzs, ajakápoló, szájfény, amit kedvelsz! Vagy amit mindig ajánlok, szájceruza kontúr eldolgozva ajakbalzsammal.

Ez egy olyan univerzális smink, ami mindig és mindenkor megállja a helyét, szolid, de mégis mutatós, főleg egy randin – a természetes szépségeddel leveszed a lábáról, akit kell. A vörös rúzs is tökéletesen passzol hozzá!

Szerző: Szabó Melinda- vegán profi sminkes

Címkék:

©2020 Vega Randi - PÁRTALÁLÓ TÁRSKERESŐ BLOG -vegánoknak, vegetáriánusoknak és érdeklődőknek - Minden jog fenntartva.

Kapcsolat

Ha kérdésed lenne az oldalunkkal kapcsolatban, keress minket nyugodtan!

Folyamatban...

Lépj be!

vagy    

Elfelejtetted a részleteket?

Create Account