JÖNNEK A NYÁRI PROGRAMOK!

Felkerültek az Események menüpont alá nyári ingyenes rendezvényeink, amire akár már most tudtok regisztrálni. Jó előre írjátok be a programokat a naptárba!
A nyári programjaink aktív tagjainknak ingyenesek, aki nem előfizető nálunk azok is tudnak jönni regisztrációs díj ellenében!

A programok tervezett időpontja (rossz idő esetén lesz esőnap):

2018. június 10. vasárnap, 16:00

2018. július 15. vasárnap, 16:00

2018. augusztus 12. vasárnap, 16:00

Új funkció: ÉLŐ CHAT

(Technikai okok miatt szünetel – 2018.05.28)

Mostantól élőben is tudtok egymással csevegni az oldalon. Gyertek próbáljátok ki!
Aktív előfizetéssel (pártaláló vagy VIP) rendelkező tagjaink tudják használni az élő chatelést, amit a böngésző jobb alsó sarkában találhattok meg.

Tervek: Idővel, ha többen leszünk aktív tagok az oldalon, tovább tudjuk fejleszteni videóchat funkcióval is, de ahhoz még több előfizetőre van szükségünk.

Új funkció: VEGA RANDI AJÁNLÓI PROGRAM

A jobb oldali saját menüből érhető el ajánlói programunk. Gyere segíts, hogy többen legyünk!

Küldd el barátaidnak az ott található linket!  Ha a linkre kattintva látogatnak az oldalunkra, és csatlakoznak aktív előfizetőink közé, úgy egy 500 Ft-os kuponnal jutalmazunk meg, amit következő előfizetésedre vagy élő randi rendezvény regisztrációdnál használhatsz fel.

Új funkció: Törlés helyett, itt a Profil megtekinthetőségének beállítása

Nem szeretnéd törölni az adatlapodat, de egy időre eltűnnél a keresésekből, mert valakivel lehet, hogy komolyra fordul? Ezt is megteheted a “Beállítások” menüpont, a “Profil megtekinthetősége / felfüggesztése” almenüpont alatt.
Várunk kibővült funkcióinkkal!
Vega Randi csapat

©2019 Vega Randi - PÁRTALÁLÓ TÁRSKERESŐ -társkeresés vegánoknak, vegetáriánusoknak és érdeklődőknek - Minden jog fenntartva.

Kapcsolat

Ha kérdésed lenne az oldalunkkal kapcsolatban, keress minket nyugodtan!

Folyamatban...

Lépj be!

vagy    

Elfelejtetted a részleteket?

Create Account