A Vega Randi a bizonyíték arra, hogy ha két gyeden lévő anyuka összefog, akkor minimális anyagi befektetéssel, azonban maximális energia ráfordítással, bármire képes. Több hónap ötletelése, szervezése és munkája a Vega Randi társkereső. Nincs mögötte fejlesztő csapat, programozó brigád, milliós befektetés. Amit láttok, azt technikailag és tartalmilag is magunk raktuk össze. Ezért vállaljuk korlátait, gyermekbetegségeit is, hiszen valahol a mi “gyerekünk” ez a projekt.

 

Szerettünk volna létrehozni egy olyan platformot, ahol vegánok és vegák ismerkedhetnek, levelezhetnek, találkozhatnak és még élő randikkal is segítjük, hogy szerelembe essenek. Önismereti workshopokkal, előadásokkal is szeretnénk támogatni azokat, akikre ráfér némi megerősítés önbizalom, párkeresés és harmonikus párkapcsolat témákban.

A vegánoknak és vegáknak kedvezünk, mivel mi sem fogyasztunk húst, tojást, tejtermékeket már 10-15 éve és amikor párválasztásban voltunk, akkor számunkra is fontos szempont volt, hogy a társunk hasonló elveket valljon az életmódjában is.

Nem a vegyesen táplálkozókat szeretnénk kirekeszteni, hanem a húsmentesen élőknek adni egy extra esélyt a pártalálásra. Főként azokra gondoltunk, akik számára fontos, hogy étrend/ életmód tekintetében egyetértés legyen a párkapcsolatban.

Minden érdeklődőt szívesen fogadunk oldalunkon és nyitott programjainkon, ahol belekóstolhatnak az ízletes és egészséges vegán ételekbe és megdőlhetnek a tévhitek a vegán életmódról.

 

Ezúton is köszönjük minden Segítőnknek, aki valamilyen módon hozzájárult ahhoz, hogy a Vega Randi elindulhasson! Nélkületek nem ment volna!

És köszönjük minden Tagunknak és leendő Tagunknak, hogy bizalmat szavaznak a Vega Randinak és jelenlétükkel teszik élővé az oldalt.

 

Kriszta & Zsuzsi

 

“Hisszük, hogy a szerelmek az Égben köttetnek, mi csak segítünk találkozni”

 

Kriszta                                                                                                                         Zsuzsa

kriszta@vegarandi.hu                                                                                                 zsuzsa@vegarandi.hu

 

Krisztához tartozó területek:                                                                                     Zsuzsihoz tartozó területek:       

Tartalom-fejlesztés                                                                                                     IT- web fejlesztés

Blog/Szakértők                                                                                                            Regisztráció

Élő programok                                                                                                            Előfizetések

 

©2020 Vega Randi - PÁRTALÁLÓ TÁRSKERESŐ BLOG -vegánoknak, vegetáriánusoknak és érdeklődőknek - Minden jog fenntartva.

Kapcsolat

Ha kérdésed lenne az oldalunkkal kapcsolatban, keress minket nyugodtan!

Folyamatban...

Lépj be!

vagy    

Elfelejtetted a részleteket?

Create Account