Kedves Tagjaink!

 

Kérünk Titeket, hogy olvassátok el a Vega Randi Etikai Kódexét. Ezek az irányelvek és tanácsok a Ti védelmeteket szolgálják, kérjük kiemelten figyeljetek betartásukra!

1. felhasználói adatlap

Minden oldalunkra regisztráló, csak egy adatlapot hozhat létre. Több, különböző felhasználói adatlap létrehozása tilos.

2. felhasználói név

Preferáljuk, hogy keresztnevetekkel regisztráljatok az oldalra. Ugyanakkor megengedett becenév használat is, amennyiben az nem tartalmaz jogellenes, sértő, vagy közönséges  szavakat. A profilotokon látszódó név nem egyenlő a felhasználó névvel, azonban egyiknek sem lehet teljes névre utaló tartalma.

3. profil fényképek

Kérjük vegyétek figyelembe a profilképetek kiválasztásánál, hogy az kizárólag Titeket ábrázoló arckép legyen, vagy derék felett vágott fotó. A felismerhetetlen profilképeket nem tudjuk elfogadni, így a felhasználói oldal nem kerül elfogadásra. Profil képetek lehetőleg egy aktuális kép legyen Rólatok, de semmiképpen ne legyen 5 évnél régebbi fotó. A további fényképeitek már lehetnek egész alakosak, de azokon se szerepeljenek mások (pl: ismerősök, családtagok, barátok, kiskorúak). A háziállatos képek természetesen megengedettek. Tilos a félmeztelen, meztelen, pornográf, továbbá testi, vagy szexuális erőszakot ábrázoló fotók használata. Szintén nem megengedett a rasszista, sértő és az oldal üzemeltetőinek megítélése szerint a jó erkölccsel ellentétes fényképek, illetve reklámok, logók alkalmazása.  Tilos más nevében, más fotójával regisztrálni az oldalra.

4. felhasználói adatlap tartalma

Kérjük, hogy minden esetben a valóságnak megfelelő adatokat írjatok magatokról. Különös tekintettel korotokra és táplálkozásotokra, hiszen a Vega Randi a 18 év feletti vegetáriánus és vegán életmódú társkeresőknek készült. Azok a felhasználói adatlapok, amelyek egy másik felhasználó tényleges személyazonosságát tartalmazzák, minden figyelmeztetés nélkül azonnal törlésre kerülnek. Erőszakos, rasszista, politikailag szélsőséges, szexista, diszkriminatív, rágalmazó, vulgáris vagy más sértő tartalommal bíró adatlapot azonnal törlünk. Profilodon nem megengedett személyes elérhetőségek megadása, úgy mint e-mail cím, telefonszám, messenger azonosító, skype….stb. Az ilyen profilokról ezeket az adatokat figyelmeztetés nélkül töröljük.

5. üzenetek, személyes elérhetőségek

Minden megkeresés alkalmával igyekezzetek személyes üzenetet megfogalmazni, ha lehet kerüljétek a tömegüzeneteket. Kérjük, hogy figyeljetek oda az udvariasság szabályaira, ne írjatok egymásnak sértő dolgokat, ne bántsátok meg a másikat, akkor sem, ha nem szeretnétek vele ismerkedni. Ezt finoman is lehet közölni. Ugyanakkor őszinteségre is biztatunk, ne hitegessetek, olyat, akivel valójában nem szeretnétek majd találkozni. Minden esetben kerüljétek a durva kommunikációt, a vulgáris, obszcén kifejezéseket. Erőszakos, rasszista, politikailag szélsőséges, szexista, diszkriminatív, rágalmazó, vulgáris vagy más sértő tartalommal bíró üzenetek váltása tilos és kizárással járhat.

Üzenetben nem megengedett személyes elérhetőségek megadása, úgy mint e-mail cím, telefonszám, messenger azonosító, skype….stb. Élő randi programunkon, ha bizalmat szavazol a másiknak egy következő találkozóra, akkor megadhatod az elérhetőségeidet.

Telefonos elérhetőség megadása abban az esetben engedélyezett, ha személyes randevút beszéltetek meg egymással és fontos, hogy elérjétek a másikat. Feltételezzük, hogy ezen a ponton már van annyi bizalmatok a másik irányába, hogy kiadjátok ezt az adatot.

6. Visszautasítás fogadása

Fogadjátok el a visszautasítást, és ne kezdeményezzetek ugyanannál többször. Ne vegyétek a szívetekre, ha valaki nem szeretne veletek megismerkedni. Ez csak annyit jelent, hogy még nem találtátok meg az Igazit, aki éppen Rátok vár.

7. Személyes adatok védelme

Azt tanácsoljuk, hogy személyes adataitokat ne adjátok meg azonnal, ne siessétek el az ismerkedést. A többi felhasználó adatait, üzeneteit is kezeljétek bizalmasan. Azokat csak a felhasználó kifejezett hozzájárulásával tehetitek nyilvánossá harmadik fél számára.

8. Tiltott felhívások

Telefon- cyber-, cam- szexre, vagy ezekhez hasonló intim felhívás szigorúan tilos. Ugyanígy tilos pénzösszeg, ajándék felajánlása szexuális szolgáltatásért cserébe. A Tag tagságával összefüggésben nem követhet szakmai és/vagy üzleti célokat. Az áruk vagy szolgáltatások megvásárlására történő felhívás üzenetben, adatlapon, vagy azok ajánlása más tagok számára különösen nem megengedett. Ha a felhasználó a felszólítás ellenére folytatja a szerződési feltételek megsértését, vagy kereskedelmi célú használatát, a szolgáltató kötbért számolhat fel, melynek összege személyenként és felhívásonként 30.000.- Ft. A regisztrálók ezt tudomásul veszik a felhasználói feltételek elfogadásakor.  

9. Szankciók

A felhasználók által generált tartalmakat szükség esetén (pl. jelentés, felhívás) szerint ellenőrizzük. Amennyiben azok megszegik a Regisztrációs Szabályzatot, Vega Randi Etikai Kódexet vagy az Általános Szerződési Feltételeket, írásbeli figyelmeztetést küldünk. Szélsőséges esetben a felhasználói fiókot azonnal töröljük.  Az Általános Szerződési Feltételeknek megfelelően, az ilyen esetben törlésre kerülő felhasználói fiók havi tagsági díját nem fizetjük vissza.

KÖSZÖNJÜK, HOGY ELOLVASTÁTOK IRÁNYELVEINKET. KÉRJÜK, KIEMELTEN FIGYELJETEK BETARTÁSUKRA!

©2019 Vega Randi - PÁRTALÁLÓ TÁRSKERESŐ -társkeresés vegánoknak, vegetáriánusoknak és érdeklődőknek - Minden jog fenntartva.

Kapcsolat

Ha kérdésed lenne az oldalunkkal kapcsolatban, keress minket nyugodtan!

Folyamatban...

Lépj be!

vagy    

Elfelejtetted a részleteket?

Create Account